Gostilna Delalut

"Hiša prijaznih ljudi." Gostilna z blagovno znamko "Gostilna Slovenija", kjer ohranjamo koroško kulinariko na prijazen in domač način.

Gostilna Delalut

"Hiša prijaznih ljudi." Gostilna z blagovno znamko "Gostilna Slovenija", kjer ohranjamo koroško kulinariko na prijazen in domač način.

Gostilna se od leta 2011 ponaša z blagovno znamko Gostilna Slovenija in je bila uvrščena na seznam slovenskih gostiln, ki so označene z enotnimi gostilniškimi izveski in tablami - razpoznavnim znakom nove blagovne znamke Gostilna Slovenija.

Našo ponudbo koroških jedi dopolnjujejo še jedi pripravljene iz divjačine, rib in mednarodnih specialitet. Posebno pozornost namenjamo domačnosti jedi, zato regionalne jedi pripravljamo sami po tradicionalnih receptih. Kločevi nudelni, štruklji, rezanci za juho, slivovi cmoki, jabolčni ter borovničev zavitek, hišne marmelade in piškoti so le peščica tega kar vam nudimo narejeno v naši hiši.

Ob okusnem obroku se priležejo tudi izbrana vrhunska vina priporočena s strani sommelierke ali pa se osvežite s pravim koroškim moštom in domačimi sokovi.

Če želite več zasebnosti vam ponujamo tri posebne sobe, jedilnico pa si lahko rezervirate za rojstne dneve, obletnice in poslovna kosila. Ob sobotah in nedeljah vas vabimo na kosila, da pa ne boste ostali brez svoje najljubše mize nas kontaktirajte in si zagotovite rezervacijo.

V Poletnih mesecih vam je na voljo čudovita pokrita letna terasa obdana z zelenjem in igrali za otroke, kjer lahko mizo na prostem rezervirate za kosilo, klepet ob sladici ali skupino do 50 ljudi.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.